Pasta z tuńczyka




SKŁADNIKI:
- 1 puszka tuńczyka w kawałkach w sosie własnym
- 1 cebula
- 4 jajka
- 13 dkg sera żółtego
- szczypiorek
- sól, pieprz
- majonez



SPOSÓB WYKONANIA:
Jajka ugotować na twardo. Po ostudzeniu zetrzeć na dużych oczkach. Cebulę kroimy w kostkę. Ser żółty zetrzeć na tarce na małych oczkach. Z tuńczyka sos wylewamy i dodajemy do reszty składników. Szczypiorek kroimy i również dodajemy do reszty. Wszystkie składniki razem mieszamy.Dodajemy majonez i doprawiamy solą i pieprzem.

Komentarze

Popularne posty z tego bloga

Budyniowe ciasto z mikrofalówki w 5 minut

Przepis na ciasto Opium

Ryba w zalewie octowej

Durszlak.pl Mikser Kulinarny - przepisy kulinarne i wyszukiwarka przepisów Top Blogi Wszystkie przepisy są na Petitchef PL