Babeczki z ciasta kruchego do nadzień słonych i pikantnych - ŁOWCA SMAKU

czwartek, 28 lutego 2013

Babeczki z ciasta kruchego do nadzień słonych i pikantnych



SKŁADNIKI:
- babeczki z ciasta kruchego do nadzień słonych i pikantnych Dan Cake
- 1 cebula
- 4 plasterki szynki
- szczypiorek
- papryka żółta i czerwona (po dwa paski)
- ser żółty
- sól, pieprz
- słodka papryka



SPOSÓB WYKONANIA:
Cebulę obrać i pokroić w kostkę. Szynkę i paprykę również pokroić w kostkę. Na patelni podsmażamy cebulę, dodajemy szynkę i paprykę. Mieszamy i dalej podsmażamy. Dodajemy trochę szczypiorku. Doprawiamy solą i pieprzem. Gdy farsz jest już miękki możemy nakładać go do babeczek. Na wierzch zetrzeć ser żółty i posypać słodką papryką.



Produkt testowany:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz